2024. május 19., vasárnap

Települések:

Házi bekötések kiépítése többletbefizetés nélkül!

2015. március 14., szombat

Jó ütemben halad a csatornázás mind a 14 településen, az érintett ingatlanok felénél már elkészült a telkekre való beállás, vagy nyomott rendszer esetén akár a házi átemelő elhelyezése is. Ezt tapasztalván több tulajdonosban felvetődik a kérdés, hogy vajon ki és milyen költséget felszámítva fogja kiépíteni a telken belüli házi bekötéseket, vagyis összekötni a szennyezőanyag keletkezésének helyét (házat/építményt) a csatornahálózattal.

Örömmel értesítjük a lakosságot, hogy mivel a beruházáshoz az Európai Unió és a magyar állam által biztosított támogatási forrást 95%-ra megemelték, az érintettek által befizetett önerő egy része felszabadult, melyre nem lesz szükség a beruházás finanszírozásához.
A lakossági befizetéseket gyűjtő és kezelő RSD Víziközmű Társulat úgy döntött, hogy a felszabaduló önerő terhére - a tulajdonos többlet befizetése nélkül -, saját projektjeként az érdekeltségi hozzájárulást teljesítő tagoknál megépíti a telken belüli házi csatornabekötést, és nyomott rendszer esetében a házi beemelő aknák üzemeltetéséhez szükséges villamos betáplálást is.

FONTOS! Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az RSD Víziközmű Társulat külön többlet befizetés nélkül építi ki a telken belüli házi bekötést. Ha bármely vállalkozó megkeresné Önöket azzal a szándékkal, hogy bizonyos összeg fejében ezt a munkát elvégzi Önök helyett, akkor az biztos, hogy nem az RSD Víziközmű Társulat képviseletében kereste meg Önöket. Kérjük, saját érdekükben ne fogadjanak el ilyen ajánlatot!

A beruházásban valamennyi olyan ingatlan bekötésére sor kerül, ahol a tulajdonos fizetési kötelezettségét teljesíti. Akik az érdekeltségi hozzájárulás megfizetésével elmaradásban vannak, de azt 2015.04.30-ig megfizetik, ugyancsak jogosulttá válnak a Társulat házi bekötéseket megvalósító projektjére.

A telken belüli bekötéssel és a tartozás rendezésével kapcsolatban a társulat ügyfélszolgálatán állnak rendelkezésükre: tel.: +36-24/999-240, e-mail: info@rsdvt.hu A telken belüli kivitelezés állásáról a www.rsdvt.hu honlapon az érdeklődők folyamatosan tájékozódhatnak.

A beruházásról szóló az RSD Víziközmű Társulat által összeállított hivatalos sajtóközleményt ide kattintva olvashatja teljes terjedelemben.


Áporka címereDömsöd címereDunaharaszti címereKiskunlacháza címereMajosháza címereMakád címereRáckeve címereSoroksár címereSzigetbecse címereSzigetcsép címereSzigetszentmárton címereSzigetszentmiklós címereTaksony címereTass címere